Dag welpjesss

De maand maart staat voor de deur en daar hoort natuurlijk een nieuw franske bij. In deze topmaand zijn er maar liefst 5 vergaderingen, dat belooft alleen maar goeds!

2 maart

Op de eerste zaterdag van de maand trekken we naar het Stadspark, waar we de speeltuin op stelten gaan zetten, we een spannend potje honkbal, voetbal, trefbal,… gaan spelen en eens gaan kijken wie zich het beste kan verstoppen of wie het beste kan wegrennen van de tikker. Je hoort het al, een klassieke sport & spel in het Stadspark, dat kan alleen maar leuk worden. We spreken gewoon om 13u45 af op het papenheem. (voor deze ene keer mag je je bottinnen vervangen door sportschoenen)

9 maart

Wie is de grootste fabrikant van wielen? Dit is natuurlijk lego! Deze miniwieltjes kan je best gewoon thuislaten, maar in plaats daarvan mag je wel iets meenemen met wat grotere wielen. Vandaag doen we namelijk alles op wieltjes. Pak dus zeker je fiets, skateboard, step, auto, hoverboard, of iets anders met wielen mee! We spreken af om 13u45 op het papenheem.

16 maart

Vandaag is het de grote fuif van Sint-Frans. Aangezien deze knaller van een feest wel wat voorbereiding vraagt, is het deze namiddag geen scouts. Wel zijn jullie vanaf 18u welkom in de futur (Wezenstraat 6, Turnhout) om een appelsapje te drinken en jullie dancemoves te laten zien op de kinderfuif.

23 maart

Het kamp begint al wat te naderen, en daar gaan jullie natuurlijk moeten proberen om jullie sterren te behalen. Geen paniek, vandaag gaan we al eens een keertje oefenen op deze verschillende technieken. Wees er dus zeker bij, want wie wilt er nu niet leren sjorren! We spreken om 13u45 af aan het materiaalkot (Tichelarijstraat 87, Turnhout).

30 – 31 maart

Op het laatste weekend van maart gaan we met de welpen op belofteweekend. Denk al maar eens goed na over wat je belofte zal zijn aan de goede heer voor het komende jaar (tip: niet iedereen kan zeggen “goed naar de leiding luisteren”, want we weten allemaal dat daar niets van in huis gaat komen). Het weekend zal gewoon doorgaan op het papenheem, verdere informatie volgt nog!

 

Zo dat was het alweer, wat ziet het er opnieuw een topmaand uit! Tot zaterdag!!

Chill, Bagheera, Marala, Jakala & Hathi 


Contact

Groepsleiding

Anton Willems:
gsm +32 488 81 89 03
e-mail anton.willems@hotmail.com

Vladik Bauweraerts:
gsm +32 495 54 18 50
e-mail vladislav.bauweraerts@hotmail.com

Onze lokalen

Sint-Frans

Baron Frans du Fourstraat 30
2300
Turnhout

scoutssintfrans@gmail.com