Ho Ho Ho lieve welpjes, december is aangebroken en dat betekent natuurlijk feest, pakjes, 2 mannen met een witte baard, dennenbomen en hopelijk wat sneeuw. Bij deze feestelijke maand horen natuurlijk ook feestelijke activiteiten en dat is nu precies wat er gepland staat! 

 

2 december

Hij komt, hij komt, … rarara wie komt er op 2 december langs op de scouts. Het is 1 van de 2 mannen met een lange baard en niet diegene die met zijn slee vliegt. Dan zal het wel de Sint zijn zeker! Oefen je tekenkunsten al eens thuis, bereid je voor om een echte piet te worden en warm je stembanden al maar op om de Sint te verwelkomen met zijn lievelingsliedjes! Dan zien wij jou om 13u45 aan het Papenheem.

 

9 december

Tweede keer, goede keer. Wie kerst zegt, zegt natuurlijk ook onze buikjes rond eten en aangezien we niet al vol willen zitten na de hapjes, gaan we ons daar vandaag al eens op voorbereiden. Neem je kalkoen gevuld of ongevuld mee of voorzie een heerlijke hertenragout, dan maken we een vuur waarop we onze gerechten kunnen klaarmaken en dat ons terwijl zal verwarmen tegen de decemberkoude. We spreken af om 11u aan het bos. De exacte locatie zullen we delen via de whatsapp groep.

 

16 december

De kerstvakantie nadert en dus zal dit de laatste vergadering van het jaar zijn. Deze moeten we natuurlijk wel feestelijk afsluiten. We houden dan ook ons eigen kerstfeestje. Doe je foute kersttrui aan, zet een mooie kerstmuts op, leer de tekst van jingle bells uit je hoofd of laat je baard groeien zoals de kerstman om helemaal in thema te zijn. We spreken af om 13u45 aan het Papenheem.

 

23 & 30 december

Deze 2 zaterdagen zitten we middenin de vakantie vol met super gezellige familiefeesten die wij natuurlijk niet willen verstoren. Vandaar zal het dan ook geen scouts zijn.  

 

Een stevige linker en tot volgend jaar!

Marala, Bagheera, Chill, Jacala & Hathi