Beste jong verkenners,

 

Het is weeral December, bijna tijd voor het nieuwe jaar maar voor we 2024 in gaan, gaan we december nog met een knaller afsluiten!!

2 December

Hij komt,Hij komt, die kartonslag! jaja t’is vandaag kartonslag. Dus maak je al maar klaar om aan te vallen mannen! we gaan wapens en schilden maken en vechten zoals in de middeleeuwen, ik krijg er nu al goesting in!

O en voor ik het vergeet… de sint komt langs dus ik hoop dat jullie braaf zijn geweest ;) we spreken af om 13:45 aan het lokaal.

9 december

Het is filmavoooond!! we gaan eens niks doen en gewoon genieten van een goeie film. Actie, comedy of eerder een romantische film? Welke film we gaan kijken spreken we samen af op het moment zelf. “We zullen wel ZIEN”. Om 13:45 aan het lokaal.

16 december

Its beginning to look a lot like christmas, everywhere you go! Kerst, DE leukste tijd van het jaar vind ik. Wat we gaan doen is nog een verassing maar dat het leuk word dat is al zeker. Als jullie een kersttrui hebben mogen jullie die zeker aandoen, en ho ho hopelijk zien we jullie allemaal verschijnen. om 13:45 aan het lokaal

23 en 30 december

De laatste 2 zaterdagen van de maand is het geen scouts, helaas… tijd om met jullie geliefde, familie en vrienden kerst en nieuwjaar te vieren. Alvast een fijne kerst en een gelukkig nieuwjaar van jullie leiding. Tot 2024 boys!

 

Drie dikke kussen xxx

Thomas, Tejo, Daan, Tiemen

Contact

Groepsleiding

Anton Willems:
gsm +32 488 81 89 03
e-mail anton.willems@hotmail.com

Vladik Bauweraerts:
gsm +32 495 54 18 50
e-mail vladislav.bauweraerts@hotmail.com

Onze lokalen

Sint-Frans

Baron Frans du Fourstraat 30
2300
Turnhout

scoutssintfrans@gmail.com