Scouts Sint Frans Franske jins
jins

Franske Jins – December 2023

Er zijn dit jaar heel veel stoute jins! en daarom komt Sinterklaas niet langs bij ons 🙁

 

We beginnen met een verassingsvergadering. De Sint geeft geen cadeautjes aan ons, dus we pakken hem terug! Kom zeker op tijd naar de scouts. Zwemgerief kan handig zijn, maar dat weten we nog niet zeker.

 

Op 9 december gaan we de stad eens verkennen. Er is ook een spel aan gekoppeld, dus we spelen een stadsspel. Het uur waarop je wordt verwacht wordt nog verder gecommuniceerd.

 

Om de o zo korte scouts maand af te sluiten kijken we samen een film. Na het wenen van de emotionele rollercoaster zullen we samen het jaar al eens vieren. Met een goed 2023 achter de rug, kunnen we tijdens een kerstfeest enkel maar vooruit kijken naar het veelbelovende 2024. We verwachten jullie om 18u aan de scouts.

 

Jullie lieve lieve jinleiding

Franske Jins – November 2023

4 november: 

Ons rommelkot begint stilaan gênant te worden. Tijd om de boel om te gooien en te pimpeeuuhhh. Bedenk alvast de gekste, creatiefste ideeën en dan gaan we ermee aan de slag! Pak zeker je zwembroek meej. om 13:45 op de scouts

 

11 november:

Vandaag is het savonds Koninginnenhap van de Gidsen. Om dat er dan genoeg oestrogeen zal zijn, is het overdag met ballen, en veel! Het is stiekem nog een verassing wat we gaan doen maar 1 ding is zeker, het is met BULK. Altijd hilarisch, komen dus. Om 13:45 aan de lokalen lieverds.

 

18 november:
Tijd om onze kennis bij te schaven. Vandaag is het quiz,... met eeuunn TWIST. Wat hadde nou gedacht !?. Drink 's morgens een glaasje melk want je gaat het nodig hebben! Tot snel. Opnieuw om 13:45 op de lokalen.

 

25 november:
Om de kas te spijzen is het vandaag Speculaasverkoop!! Trek je knapste glimlach aan en vervoeg ons op de scouts vanaf 10u.

 

Franske Jins – Oktober 2023

Het is oktober en Anton is nog steeds geen dag wijzer geworden!

 

We beginnen de maand met iets. Dit is nog wel een grote verrassing voor jou en voor mij! Wat ik al zeker weet is dat je om 13u45 op het lokaal wordt verwacht.

 

14 oktober gaan we nog eens vechten met alle andere scoutsen op zoom! We gaan laten zien dat we weer de beste zijn, en die avond zullen we het ook vieren met een galabal op de scouts ;).

 

Het is eens tijd om geld binnen te halen voor ons buitenlands kamp! waar we ook heen gaan, het zal wel wat geld kosten dat we nog niet hebben. We zien jullie graag om 10u op de scouts!

 

Het laatste weekend gaan we traditioneel op groepsweekend. Verdere info hierrond volgt nog later.

Contact

Groepsleiding

Anton Willems:
gsm +32 488 81 89 03
e-mail anton.willems@hotmail.com

Vladik Bauweraerts:
gsm +32 495 54 18 50
e-mail vladislav.bauweraerts@hotmail.com

Onze lokalen

Sint-Frans

Baron Frans du Fourstraat 30
2300
Turnhout

scoutssintfrans@gmail.com