Scouts Sint Frans Franske jins
jins

Franske Jins – Juni 2022

4 juni: We will do another jinstage. Together with the leaders of your tak, you will prepare an activity and explain it to the kids. Please contact the leaders yourself & further info will follow via whatsapp.

11 juni: 因为快到考试时间了,我们今天要去体育馆。在这里,我们将与不同的分支机构玩不同的游戏。13:45 在教室里

18 juni: C'est déjà l'avant-dernière réunion de l'année, tout est passé si vite. Comme nous sommes tous au milieu de notre période d'examens, il y a une activité en soirée. À 19 heures, dans la salle de classe.

25 juni: Пришло время... Сегодня последняя встреча скаутского года. Все сдали экзамены (наконец-то). Приготовьте плавки, потому что в честь этого праздника мы идем купаться. Мы идем со всеми ветками в Лилсе Берген. Дальнейшая информация - через WhatsApp.

Franske Jins – Mei 2022

7 mei: LEDENswitch

Vandaag is het leden switch, dit wil zeggen dat de laatstejaars van elke groep doorschuiven naar de volgende groepen. Voor deze week ontvangen wij dus de 2de jaars verkenners. Er staat een supercool “spel” op het programma. We hopen dat er deze week veel jins zijn om de verkenners te overtuigen van hoe tof het wel niet is bij de jins.

14 mei: Koekjesverkoop

Voor de 2de zaterdag van mei staat er koekjesverkoop op de planning. Haal dus allemaal jullie beste verkooppraatjes boven en zet jullie puppy oogjes maar op. Probeer zeker te komen want hoeveelste meer jullie verkopen hoe meer coole en toffe dingen we op kamp kunnen doen. Trommel ook zeker mama, papa, grootouders, broers en zussen op om koekjes te kopen. We spreken af aan de lokalen om 10u00. Vergeet geen lunchpakket, genoeg drinken, snacks en goed weer mee te brengen!!!

21 mei: Bulkvergadering

Voor de 3de zaterdag van mei staat er bulkvergadering op de planning. Het is nog een verassing wat het allemaal inhoudt, maar 1 ding is al zeker. Een tip is niet al te veel eten in de middag. Zaterdag om 13:45 op het lokaal. 

28 mei: Eieren vergadering

Ei (dier), een dierlijk product waaruit nakomelingen ontstaan. Ei (voeding), een dierlijk product dat dient als voedingsmiddel voor de mens. Eicel, de vrouwelijke geslachtscel die na samensmelting met de (mannelijke) zaadcel uitgroeit tot een nieuw organisme. Zoals je leest gaan we vandaag alles met eieren doen. 13:45 op lokaal

xxx liefste leiding

Franske Jins – April 2022

We beginnen de paasvakantie met een knaller! de leiding heeft namelijk een aantal leuke dingen afgehuurd waarmee we op elkaar kunnen knallen. We zullen dus paintballen! We spreken af om 19u aan het lokaal.

 

9 April is het nog eens een knal vergadering. We gaan klimmen bij ene Gustaaf. Ik heb vernomen dat we daar ook kunnen testen wie de sterkste is in de gym! Wees zeker op tijd, anders zal je wat missen. 13u45 aan het lokaal.

 

Jammer genoeg moeten we na een aantal top weekenden wat uitrusten. Het is dus geen scouts want de leiding zal deze zaterdag ontspannen.

 

Bijna al de laatste week van de maand. Nu de vakantie gedaan is en we al meer zicht krijgen naar een top kamp in Portugal, gaan we nog eens kijken of iedereen wel kan zwemmen. Het exacte uur van vertrek zullen we nog laten weten, maar 23 April zullen we in de voormiddag met de auto’s vertrekken naar een super zwembad!

 

En het laatste weekend sluiten we af met een echt weekend. We gaan op Kempekuren! Hiervoor vertrekken we vrijdag en komen we pas zondag terug aan. Meer info volgt nog via een brief.

 

Zo, dat was het dan alweer voor deze maand. We gaan er iets leuks van maken en zien jullie graag terug in Mei!

 

Bij deze ook een korte samenvatting:

  • 2 April: Paintball om 19:00
  • 9 April: Klimmen om 13u45
  • 16 April: geen scouts
  • 23 April: Zwemmen
  • 29, 30 April en 1 Mei: Kampekuren

 

Jullie favoriete leiding

Thomas en Vladik

Contact

Groepsleiding

Anton Willems:
gsm +32 488 81 89 03
e-mail anton.willems@hotmail.com

Vladik Bauweraerts:
gsm +32 495 54 18 50
e-mail vladislav.bauweraerts@hotmail.com

Onze lokalen

Sint-Frans

Baron Frans du Fourstraat 30
2300
Turnhout

info@sintfrans.be