Kampadres: rue de Lhommal 21, 6800 Bras- Haut

Vertrek kamp

Het kamp van de JV’s en verkenners (10-22 juli) start met de fiets aan het treinstation te Turnhout. Voor het concrete reisplan verwijs ik jullie door naar de takleiding

Het kapoenen en welpen-kamp (15 -21 juli) vangt aan met de bezoekdag en bijhorende busrit naar het kamp. Ouders en verwanten kunnen mee en worden ook teruggebracht naar Turnhout.

Vertrek: 9u op het boomgaardplein.

Aankomst terugrit: 18:30.

Bezoekdag

Deze dag zullen de Kapoenen & de Welpen met een bus naar het kamp gebracht worden. De ouders zijn ook van harte welkom op deze dag. Zo kunnen zij het kampterrein eens bezichtigen en hun kleine rustig gedag zeggen. Ook voor de ouders zal een bus worden ingelegd (inschrijvingen zijn intussen afgerond). Zij die door omstandigheden toch graag met de auto komen (vanwege een weekendje Ardennen bv.) sturen ons best een mailtje. Hieronder de planning voor de bezoekdag.

  1. bus vertrekt om 9h in Turnhout
  2. aankomst om 11h30-12h: kinderen ontmoeten en installeren van welpen en kapoenen
  3. BBQ om 13h
  4. 13h30-14h45: wandeltocht in de natuur rondom het kampterrein/ extra tijd spenderen op het kampterrein met je zoon
  5. 15h30-16h: terug vertrekken richting Turnhout
  6. 18h30: aankomst in Turnhout

De bagage

De bagage van JV’s, verkenners & jins gaat 7 juli mee op de camion. Deze dien je in de voormiddag te brengen naar het materiaalkot: Tichelarijstraat 68. Indien je die dag niet kan, contacteer je best de takleiding om een ander moment af te spreken.

De bagage van de Kapoenen en Welpen gaat de 15e juli mee met de bus. Mogen we vragen om alles goed te labelen! Dat maakt de ochtenden op kamp een stuk vlotter.

Inpaklijst Kapoenen en Welpen: Bagage Kapoenen en Welpen

Inpaklijst JV's en Verkenners: Bagage JV's en Verkenners

De bagage van alle groepen komt de 22e juli met de camion terug. Deze kan je vanaf de namiddag afhalen aan het materiaalkot.

 

Verder herinner ik eraan ID’s of een kopie ervan zeker mee te geven met de takleiding op het moment van vertrek. Zo zijn we in orde in geval van nood.

Tot slot nog een warme uitnodiging aan iedereen om ons te vergezellen op dit heerlijk zomerkamp. En voor de ouders: ge zijt praktisch een week of meer van al uw zorgen verlost. Kunde niet voor sukkelen